Leírás
Tempeh magyar szójából 250 g
Génmanipulációtól mentes, érlelt szójakészítmény
Összetevők: magyar szójabab, víz, gombakúltúra
Allergének: szója
Felhasználási javaslat: vékony szeletekre vágva vagy kockázva, pácolva vagy natúr, olajban sütve vagy főzve fogyasztandó.
A tempeh roppant tápláló, teljes értékű fehérjeforrás, amelyben az összes szükséges aminosav megtalálható, valamint számos egyéb egészséges összetevőt, például izoflavonoidokat és szója-szaponint is tartalmaz.
Az érlelési eljárás során a termék természetes antibiotikumokkal és az emésztést elősegítő enzimekkel gazdagodik, miközben megőrzi a szójabab rostjait, a szaponinokat és a jótékony hatású szója-izoflavonoidokat.
Paraméterek
Tápanyagtartalom 100 g termékben | |
Energia | 833 kJ / 199 kcal |
Zsír/telített zsírsavak | 6,29%(m/m) |
Fehérje | 20,96%(m/m) |
Szénhidrát | 9%(m/m) |
Nedvesség | 58,91%(m/m) |
Vélemények
Webáruházunkban rendszeresen frissítjük a termékinformációkat és törekszünk rá, hogy az adatok naprakészek legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak. Ez érintheti az összetevőket, a tápérték adatokat, a dietetikai és allergén összetevőket is. Ezek az adatok oldalunkon kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért minden esetben olvassa el a terméken lévő címkét és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon található információkra. Cégünk az adatok pontosságáért nem tud felelősséget vállalni.