Leírás
A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
Összetevők: csicseriborsó liszt (50%), tápiókakeményítő, stabilizátor (xantan és guargumi).
Felhasználási javaslat:
Tízszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízben 9 percig főzzük!
MiMen csicseri borsó alapú száraztészta család a Hunorganic Kft innovatív fejlesztése, magas rost és fehérje tartalmú, nem tartalmaz kukoricát és rizst sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Paraméterek
100g termék átlagos tápértéke | |
Energiatartalom | 1505 kJ * 18 % |
Energiatartalom | 361 kcal * 18 % |
Zsír | 3,25 g * 5 % |
– amelyből telített zsírsavak | 0,49 g * 2 % |
Szénhidrát | 67,17 g * 26 % |
– amelyből cukrok | 1,67 g * 2 % |
Rost | 7,62 g |
Fehérje | 10,67 g * 21 % |
Só | 0,24 g * 4 % |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ / 2 000 kcal) |
Vélemények
Webáruházunkban rendszeresen frissítjük a termékinformációkat és törekszünk rá, hogy az adatok naprakészek legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak. Ez érintheti az összetevőket, a tápérték adatokat, a dietetikai és allergén összetevőket is. Ezek az adatok oldalunkon kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért minden esetben olvassa el a terméken lévő címkét és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon található információkra. Cégünk az adatok pontosságáért nem tud felelősséget vállalni.