Leírás
A xilitet, mint természetes édesítőszert megtaláljuk a zöldségekben és a gyümölcsökben, de az emberi szervezet önmaga is képes az előállítására. A nyírfacukor elnevezést azért kapta, mert a xilitolt először a nyírfából vonták ki. A nyírfacukor íze és megjelenése tökéletesen megegyezik a hagyományos cukoréval, de szénhidráttartalma jóval kisebb és kalóriatartalma is alacsonyabb a cukorénál.
Összetevők: xilit (xylitol)
Származási hely: Kína
Felhasználása: édesítésre a hagyományos nádcukor helyett Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1000,65 KJ / 239 Kcal |
Zsír | 0 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát – poliolok | 99,7 g |
– amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Vélemények
Webáruházunkban rendszeresen frissítjük a termékinformációkat és törekszünk rá, hogy az adatok naprakészek legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak. Ez érintheti az összetevőket, a tápérték adatokat, a dietetikai és allergén összetevőket is. Ezek az adatok oldalunkon kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért minden esetben olvassa el a terméken lévő címkét és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon található információkra. Cégünk az adatok pontosságáért nem tud felelősséget vállalni.