Leírás
Mitől lágy a lágy zabpehely? A vékonyabb,kisebb pehelyméretnek köszönhetően gyorsabban főzhető, vagy akár áztatással is készíthető. A zabpehely tökéletes diétás alapanyag, ráadásul csökkentheti a koleszterint, és cukorbetegek is fogyaszthatják. Gyorsan elkészíthető, rostban gazdag reggeli kihagyhatatlan alapanyaga. Rostos ételek fogyasztása amellett, hogy segíti a megfelelő anyagcserét, fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában ráadásul kiváló segítség lehet a fölösleges kilók megszabadulásához vezető olykor nehézkes úton.
Nagy mennyiségű B1, B2, B3, B6 és K-vitamint tartalmazhat. Kiváló E-vitamin forrás lehet, emellett gazdag cink, vas, szelén, magnézium, kalcium, réz és mangánforrás lehet.
A zabpehely mindemellett csökkentheti a szív -és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Célszerű a zabpelyhet nem hirtelen, hanem fokozatosan bevezetni az étrendbe.
Összetevők: 100% zabpehely
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Allergén információ: a termék dióféléket feldolgozó üzemben készült. A termék glutént tartalmaz.
Származási hely: Ukrajna
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1487 kJ / 355 kcal |
Zsír | 7 g |
– amelyből telített zsírsavak | <1,3 g |
Szénhidrát | 68,5 g |
– Amelyből cukrok | 1,1 g |
Fehérje | 11,7 g |
Rost | 9,1 g |
Só | <0,1 g |
Vélemények
Webáruházunkban rendszeresen frissítjük a termékinformációkat és törekszünk rá, hogy az adatok naprakészek legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak. Ez érintheti az összetevőket, a tápérték adatokat, a dietetikai és allergén összetevőket is. Ezek az adatok oldalunkon kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért minden esetben olvassa el a terméken lévő címkét és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon található információkra. Cégünk az adatok pontosságáért nem tud felelősséget vállalni.