Leírás
A mentes logóval ellátott termékeink külön üzemben készülnek, amelyek a rajtuk található jelölésnek megfelelő allergén anyagot nem tartalmaznak,keresztszennyeződés nem fordulhat elő.
ÖSSZETEVŐK:
kukoricakeményítő, kukoricaliszt,kölesliszt,tömegnövelőszer: polidextóz,édesítőszer:maltit,sűrítő-anyag:guar-gumi,xanthan,fruktóz,nedvesítőszer:E422,tojássárgapor,emulgeálószer:E481,só
HASZNÁLATA:
Használata: 3 rúd bejgli készítéséhez:
Recept:
500 g mix
85 g margarin
10 g élesztő
100 g almacukor
1 db tojás
200 g víz
Összegyúrunk, nyújtjuk, majd kész gluténmentes dió vagy máktöltelékkel megtöltjük, feltekerjük. Tojássárgájával megkenjük, hideg helyen 30 percig szárítjuk. Utána a tojásfehérjével lekenjük, ezt meleg helyen kelesztjük. Tetejét megszurkáljuk, 165°C-os sütőben készre sütjük kb- 30-35 perc alatt.
KISZERELÉS:
500 g
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
energia | 1378 KJ/328 kcal |
zsír | 1,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
szénhidrát | 70,7 g |
amelyből cukrok | 1,2 g |
amelyből poliolok | 5,5 g |
rost | 7,0 g |
fehérje | 4,2 g |
só | 0,00 g |
Vélemények
Webáruházunkban rendszeresen frissítjük a termékinformációkat és törekszünk rá, hogy az adatok naprakészek legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak. Ez érintheti az összetevőket, a tápérték adatokat, a dietetikai és allergén összetevőket is. Ezek az adatok oldalunkon kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért minden esetben olvassa el a terméken lévő címkét és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon található információkra. Cégünk az adatok pontosságáért nem tud felelősséget vállalni.